Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mikropedagogija: interakcijsko-komunikacijski aspekt odgoja (CROSBI ID 741107)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Bratanić, Marija Mikropedagogija: interakcijsko-komunikacijski aspekt odgoja / Halačev, Slavenka (ur.). Zagreb: Školska knjiga, 1993. 185..

Podaci o odgovornosti

Bratanić, Marija

Halačev, Slavenka

hrvatski

Mikropedagogija: interakcijsko-komunikacijski aspekt odgoja

Mikropedagogija je priručnik za studente i nastavnike pedagoškog kolegija na nastavničkim studijima. Autorica u njemu znanstveno analizira temeljnu jedninicu u kojoj se odvija odgojni proces, a to je međuljudski odnos, njegove karakteristike i determinante, te interakciju i komunikaciju u odgoju. Tekst potiče na osvješćivanje i aktivno istraživačko učenje. U različitim zadacima evocira se osobno iskustvo, komparira i međusobno i s teorijskim konceptima i empirijskim podacima potičući na aktivno eksperimentiranje i promišljeno pokušavanje novog. Namijenjen je svima onima koji su zainteresirani za interakcijsko-komunikacijski aspekt odgoja.

mikropedagogija; interakcija; komunikacija; odgoj

nije evidentirano

engleski

Micropedagogics: interactive-communicative aspect of education

nije evidentirano

micropedagogics; interaction; communication; education

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Školska knjiga

185

1993.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Pedagogija