izvor podataka: crosbi
!
Ocjena kakvoće domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca (CROSBI ID 349752)
Ocjenski rad | diplomski rad
Plavetić, Denis
Ocjena kakvoće domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca / Njari, Bela (mentor);
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2001
Podaci o odgovornosti
Plavetić, Denis
Njari, Bela
hrvatski
Ocjena kakvoće domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca
U radu je određivana kakvoća domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca, i to na osnovi organoleptičkih, kemijskih i bakterioloških pokazatelja kakvoće.
Sir; Kemijska i Bakteriološka pretraga
nije evidentirano
engleski
The appreciation of the quality of the home-made boiled cheese from Karlovac surroundings
nije evidentirano
cheese; chemical and bacteriological quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
27
26.09.2001.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove