Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ocjena kakvoće domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca (CROSBI ID 349752)

Ocjenski rad | diplomski rad

Plavetić, Denis Ocjena kakvoće domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca / Njari, Bela (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2001

Podaci o odgovornosti

Plavetić, Denis

Njari, Bela

hrvatski

Ocjena kakvoće domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca

U radu je određivana kakvoća domaćeg kuhanog sira iz okolice Karlovca, i to na osnovi organoleptičkih, kemijskih i bakterioloških pokazatelja kakvoće.

Sir; Kemijska i Bakteriološka pretraga

nije evidentirano

engleski

The appreciation of the quality of the home-made boiled cheese from Karlovac surroundings

nije evidentirano

cheese; chemical and bacteriological quality

nije evidentirano

Podaci o izdanju

27

26.09.2001.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina