Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Normizacija kakvoće mesa kunića (CROSBI ID 349719)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kršinar, Robert Normizacija kakvoće mesa kunića / Njari, Bela (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 1996

Podaci o odgovornosti

Kršinar, Robert

Njari, Bela

hrvatski

Normizacija kakvoće mesa kunića

U okvirima ovog rada prikazani su veterinarsko-sanitarni i ostali higijensko-tehnološki uvjeti klanja i obrade kunića.Prikazani su, također, veterinarsko-sanitarni i ostali pokazatelji procjene higijenske isparavnosti i kakvoće mesa kunića u odnosu na klaoničko iskorištenje (randman)i prinos, pa na sastav i prehrambenu vrijednost kunića.

Meso kunića; HACCP -koncepcija

nije evidentirano

engleski

A standardization of rabbit meat quality

nije evidentirano

rabbit meat; HACCP-concept

nije evidentirano

Podaci o izdanju

44

27.09.1996.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina