izvor podataka: crosbi
!
Normizacija kakvoće mesa kunića (CROSBI ID 349719)
Ocjenski rad | diplomski rad
Kršinar, Robert
Normizacija kakvoće mesa kunića / Njari, Bela (mentor);
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 1996
Podaci o odgovornosti
Kršinar, Robert
Njari, Bela
hrvatski
Normizacija kakvoće mesa kunića
U okvirima ovog rada prikazani su veterinarsko-sanitarni i ostali higijensko-tehnološki uvjeti klanja i obrade kunića.Prikazani su, također, veterinarsko-sanitarni i ostali pokazatelji procjene higijenske isparavnosti i kakvoće mesa kunića u odnosu na klaoničko iskorištenje (randman)i prinos, pa na sastav i prehrambenu vrijednost kunića.
Meso kunića; HACCP -koncepcija
nije evidentirano
engleski
A standardization of rabbit meat quality
nije evidentirano
rabbit meat; HACCP-concept
nije evidentirano
Podaci o izdanju
44
27.09.1996.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove