Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 341593

Kakvoća proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa


Černelić, Sandrino
Kakvoća proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa 2002., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


Naslov
Kakvoća proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
(Quality of grinded and modelled pieces of meat)

Autori
Černelić, Sandrino

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
23.9

Godina
2002

Stranica
26

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
Kakvoća; Usitnjeno oblikovano meso
(Quality; grinded and modelled pieces of meat)

Sažetak
U našoj zemlji proizvodi od usitnjenog oblikovanog mesa proizvode se na industrijski način, a sve češće i u obtničkoj djelatnosti.To su proizvodi koji se lako pripremaju u kulinarske svrhe. No bez obzira na način i mjesto proizvodnje oni moraju zadovoljiti propisane uvjete za higijensku ispravnost i tržišnu kakvoću.U ovom radu pretraženo je 40 uzoraka čevapćića i 20 uzoraka pljeskavica.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
0053025

Ustanove
Veterinarski fakultet, Zagreb