Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Turizam Istre (CROSBI ID 761173)

Druge vrste radova | ostalo

Popović, Tomislav ; Ivošević, Denis ; Brečević, Marino Turizam Istre // Gostujuće predavanje na znanstvenom projektu. 2008.

Podaci o odgovornosti

Popović, Tomislav ; Ivošević, Denis ; Brečević, Marino

hrvatski

Turizam Istre

U utorak, 22. siječnja 2008. g. održano je gostujuće predavanje na temu "Turizam Istre". Katedra za turizam Odjela za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" i istraživački tim znanstvenog projekta MZOS "Održivi turizam u hrvatskoj: izrada akcijskog plana održivosti turizma Istre" predstavili su gostujuće predavače koji aktivno sudjeluju u donošenju odluka u područjima turističke politike Istarske županije. Predavanje je organizirano za studente studijskog programa (smjera) Turizam i to u okviru kolegija Sociologija turizma (4.godina, smjer Turizam, stari program), Marketing u turizmu (3.godina, studijski program Turizam) i Uvod u turizam (2.godina, studijski program Turizam).

suvremeni turizam; turistička politika; turistička zajednica; Master-plan; Istra

nije evidentirano

engleski

Tourism of Istria

nije evidentirano

tourism; tourism policy; tourist office; master-plan; Istria

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Gostujuće predavanje na znanstvenom projektu

2008.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Sociologija

Poveznice