Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Tehnologija proizvodnje sireva u mljekari "Šimun- Milk" (CROSBI ID 349353)

Ocjenski rad | diplomski rad

Mikuš, Tomislav Tehnologija proizvodnje sireva u mljekari "Šimun- Milk" / Kozačinski, Lidija (mentor); Cvrtila-Fleck, Željka (neposredni voditelj). Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2008

Podaci o odgovornosti

Mikuš, Tomislav

Kozačinski, Lidija

Cvrtila-Fleck, Željka

hrvatski

Tehnologija proizvodnje sireva u mljekari "Šimun- Milk"

U radu je opisan tehnološki proces proizvodnje tradicionalnih sireva u mljekari "Šimun- Milk".Kroz rad se prati kvaliteta sirovine, tj. sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare, te se utvrđuje da je s otkupnog područja kvalitetno i da zadovoljava sve norme Pravilnika o kakvoći svježeg sirovog mlijeka(NN 102/2000)

Tehnologija ; Sir

nije evidentirano

engleski

Technology of production cheese in dairy "Šimun- Milk"

nije evidentirano

technology ; cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

52

18.04.2008.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina