izvor podataka: crosbi
!
Tehnologija proizvodnje sireva u mljekari "Šimun- Milk" (CROSBI ID 349353)
Ocjenski rad | diplomski rad
Mikuš, Tomislav
Tehnologija proizvodnje sireva u mljekari "Šimun- Milk" / Kozačinski, Lidija (mentor); Cvrtila-Fleck, Željka (neposredni voditelj).
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2008
Podaci o odgovornosti
Mikuš, Tomislav
Kozačinski, Lidija
Cvrtila-Fleck, Željka
hrvatski
Tehnologija proizvodnje sireva u mljekari "Šimun- Milk"
U radu je opisan tehnološki proces proizvodnje tradicionalnih sireva u mljekari "Šimun- Milk".Kroz rad se prati kvaliteta sirovine, tj. sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare, te se utvrđuje da je s otkupnog područja kvalitetno i da zadovoljava sve norme Pravilnika o kakvoći svježeg sirovog mlijeka(NN 102/2000)
Tehnologija ; Sir
nije evidentirano
engleski
Technology of production cheese in dairy "Šimun- Milk"
nije evidentirano
technology ; cheese
nije evidentirano
Podaci o izdanju
52
18.04.2008.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove