Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica (CROSBI ID 349293)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Bagarić, Jozo Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica / Njari, Bela (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2003

Podaci o odgovornosti

Bagarić, Jozo

Njari, Bela

hrvatski

Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica

U okvirima ovog rada analizirana je mikrobiološka čistoća pogona za preradu, te bakteriološka i kemijska ispravnost kobasica. Ocjena higijenske ispravnosti proizvoda obarenih kobasica provedena je sa svrhom provjere djelotvornosti HACCP sustava.

HACCP; Obarene kobasice

nije evidentirano

engleski

Use of the HACCP in the production of fresh red sausages

nije evidentirano

HACCP; fresh red sausages

nije evidentirano

Podaci o izdanju

42

04.12.2003.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina