izvor podataka: crosbi
!
Mikrobiološka čistoća posuđa za pripremu jela u restauracijama zatvorenog tipa (CROSBI ID 349270)
Ocjenski rad | diplomski rad
Fišer, Daniela
Mikrobiološka čistoća posuđa za pripremu jela u restauracijama zatvorenog tipa / Njari, Bela (mentor);
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 1997
Podaci o odgovornosti
Fišer, Daniela
Njari, Bela
hrvatski
Mikrobiološka čistoća posuđa za pripremu jela u restauracijama zatvorenog tipa
U radu su prikazani rezultati pretraga 40 obrisaka posuđa za pripremu jela i to od dva različita materijala u dvije restauracije zatvorenog tipa. Prema rezultatima mikrobiološke pretrage, prednost smo u obje restauracije dali posuđu od inoxa, jer je aluminijsko posuđe pokazalo veće mikrobiološko zagađenje.
Mikrobiološka čistoća; Posuđe
nije evidentirano
engleski
Evaluation of microbiological contamination of the dishes for preparing meal in factorys restaurants
nije evidentirano
microbiological contamination; dishes
nije evidentirano
Podaci o izdanju
31
27.05.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove