Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Analiza studija i podataka vezanih uz planiranje razvoja turizma u gradu Crikvenici i općini Dobrinj (CROSBI ID 760971)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Čorak, Sanda ; Boranić Živoder, Snježana Analiza studija i podataka vezanih uz planiranje razvoja turizma u gradu Crikvenici i općini Dobrinj // Institut za turizam, Zagreb. 2007.

Podaci o odgovornosti

Čorak, Sanda ; Boranić Živoder, Snježana

hrvatski

Analiza studija i podataka vezanih uz planiranje razvoja turizma u gradu Crikvenici i općini Dobrinj

Cilj projekta je bio prikupiti i analizirati postojeću dokumentaciju vezanu uz razvoj turizma Crikvenice i općine Dobrinj. Zadatak je bio vezan uz projekt GTZ-a "Interno upravljanje obalnim područjem", projektni prijedlog broj 2 "Izgradnja hotela i apartmana – koji kriteriji bi se trebali primijeniti prilikom planiranja i izdvajanja dozvola na primjeru grada Crikvenice". Dokument započinje kratkim pregledom analize stanja turizma u Crikvenici, pregledom turističke ponude i potražnje. Slijedi SWOT analiza koja je izvedena iz postojeće dokumentacije te razgovora sa stručnjacima na terenu. Nakon toga kratko su opisani aktualni relevantni dokumenti vezani uz razvoj turizma grada Crikvenice. To su bili "Glavni plan razvoja turizma Primorsko-goranske županiej: Crikveničko-vinodolska Rivijera – obilježja turističke ponude, vizija i ciljevi" te "Prostorni plan uređenja grada Crikvenice". Na isti način je u dokumentu obrađena i općina Dobrinj. Ukratko su analizirane turistička ponuda i potražnja iz kojih slijedi analiza aktualnih studija vezanih uz razvoj turizma u Dobrinju. To se odnosilo na "Glavni plan razvoja turizma Primorsko-goranske županije: Krk" i "Prostorni plan uređenja općine Dobrinj – konačni prijedlog plana".

turizam; planiranje razvoja; Crikvenica; Dobrinj

nije evidentirano

engleski

Analysis of documents and data concerning Crikvenica and Dobrinj tourism development

nije evidentirano

tourism; toourism development; Crikvenica; Dobrinj

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut za turizam, Zagreb

2007.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija