Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Konkurentska sposobnost hrvatskog turizma : trendovi III : trendovi u hotelijerstvu (CROSBI ID 760966)

Druge vrste radova | izvještaj

Telišman-Košuta, Neda ; Gatti, Petra Konkurentska sposobnost hrvatskog turizma : trendovi III : trendovi u hotelijerstvu // Institut za turizam. Zagreb. 2007.

Podaci o odgovornosti

Telišman-Košuta, Neda ; Gatti, Petra

hrvatski

Konkurentska sposobnost hrvatskog turizma : trendovi III : trendovi u hotelijerstvu

Izvještaj trendovi III: trendovi u hotelijerstvu polazeći od relevantnih kretanja u turizmu općenito, nastoji dati sadržajan pregled kvantitativnih, ali, prije svega i kvalitativnih kretanja u suvremenom svjetskom hotelijerstvu. Tako se obrađuju trendovi i inovacije u strukturi hotelske ponude, u kadrovima, marketingu, dizajnu hotela ili primjeni koncepta održivog razvoja. Kao zanimljiva i za hrvatsko hotelijerstvo posebno važnim kretanjima, dodatno se obrađuje nekoliko posebnih tema vezanih uz tehnologiju, ekologiju i marketing. Izvještaj sadrži: - Informacije o kvantitativnim i kvalitativnim trendovima te prognoze o kretanjima na međunarodnom turističkom tržištu - Informacije o kvantitativnim i kvalitativnim trendovima te prognoze o kretanjima na međunarodnom hotelijerstvu, i - Obradu posebnih tema: Tehnologija u hotelijerstvu, Zeleno hotelijerstvo, Hotelski wellness i spa centri, Program lojalnosti u hotelijerstvu, Brending hotela.

trendovi; hotelijerstvo; Hrvatska

nije evidentirano

engleski

Competitive effectiveness of Croatian tourism : Trends III : Trends in hotels’ industry

nije evidentirano

trends; hotel industry; Croatia

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut za turizam. Zagreb

2007.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija