Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Zapadna Hrvatska u Zborniku Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, 1954.-2006. (CROSBI ID 138394)

Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika

Zvonar, Ivica Zapadna Hrvatska u Zborniku Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, 1954.-2006. // Rijeka, 12 (2007), 1; 115-120

Podaci o odgovornosti

Zvonar, Ivica

hrvatski

Zapadna Hrvatska u Zborniku Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, 1954.-2006.

U radu se donosi popis znanstvenih i stručnih članaka, objavljenih od 1954. do 2006. godine u Zborniku Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, u kojima se obrađuje povijest zapadne Hrvatske. Stoga ovaj članak pruža svojevrsnu bibliografiju važnu za bolje poznavanje dijela dosadašnjih stručnih i znanstvenih pregnuća hrvatske i inozemne historiografije u istraživanju gospodarske, političke, kulturne i crkvene prošlosti Gorskog kotara, Like, Kvarnerskog primorja i Istre.

Zapadna Hrvatska; Zbornik; HAZU; povijest

nije evidentirano

engleski

Bibliograpfy of West Croatia in Journal of History of Croatian Academy of Sciences and Arts

nije evidentirano

Croatia; journal; Croatian Academy of Sciences and Arts; history

nije evidentirano

Podaci o izdanju

12 (1)

2007.

115-120

objavljeno

1330-6995

Povezanost rada

Povijest