Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 329290

Food


Food, Zagreb: Hrvatsko društvo za biotehnologiju, Medicinska Naklada, 2003 (zbornik)


Naslov
Food

Urednik/ci
Kniewald, Zlatko

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Hrvatsko društvo za biotehnologiju, Medicinska Naklada

Grad
Zagreb

Godina
2003

Stranica
404

ISBN
953-176-209-0

Ključne riječi
biotechnology, food

Sažetak
Vol. III. - Food is published in the time when international market is still seriously concerned about any participation of biotechnology in the production of food ingredients. Therefore our aim was to give support for better understanding among scientists and producers but also the market economists and the need for the production of more food all around the world.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Kemija, Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
0058001

Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Zlatko Kniewald (autor)

Citiraj ovu publikaciju

Food, Zagreb: Hrvatsko društvo za biotehnologiju, Medicinska Naklada, 2003 (zbornik)
Kniewald, Z. (ur.) (2003) Food. Zagreb, Hrvatsko društvo za biotehnologiju, Medicinska Naklada.
@book{book, editor = {Kniewald, Z.}, collectioneditor = {Hofman, Marcel and Kniewald, Jasna and Nagy, Biserka and Novak, Sr\djan and Sladi\'{c}, Davor}, year = {2003}, pages = {404}, keywords = {biotechnology, food}, isbn = {953-176-209-0}, title = {Food}, keyword = {biotechnology, food}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo za biotehnologiju, Medicinska Naklada}, publisherplace = {Zagreb} }