Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa (CROSBI ID 348883)
Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)
Podaci o odgovornosti
Gumhalter Karolyi, Lada
Petrak, Tomislav
hrvatski
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa
U radu su istraživani sustav kontrole kvalitete (HACCP) u industriji za preradu mesa i metode monitoringa. Cilj rada bila je analiza rizika i kritičnih kontrolnih točaka (KKT) te utvrđivanje kritičnih granica u monitoringu, kao i procjena uspješnosti primjene brze analitičke metode mjerenja ATP bioluminiscencije kao alternativne metode u monitoringu.
HACCP; meso; prerada; monitoring; ATP bioluminiscencija
10M/02
engleski
Quality control system in meat processing industry
nije evidentirano
HACCP; meat; processing; monitoring; ATP bioluminiscence
nije evidentirano
Podaci o izdanju
141
10.10.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb