Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa (CROSBI ID 348883)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Gumhalter Karolyi, Lada Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa / Petrak, Tomislav (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Gumhalter Karolyi, Lada

Petrak, Tomislav

hrvatski

Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa

U radu su istraživani sustav kontrole kvalitete (HACCP) u industriji za preradu mesa i metode monitoringa. Cilj rada bila je analiza rizika i kritičnih kontrolnih točaka (KKT) te utvrđivanje kritičnih granica u monitoringu, kao i procjena uspješnosti primjene brze analitičke metode mjerenja ATP bioluminiscencije kao alternativne metode u monitoringu.

HACCP; meso; prerada; monitoring; ATP bioluminiscencija

10M/02

engleski

Quality control system in meat processing industry

nije evidentirano

HACCP; meat; processing; monitoring; ATP bioluminiscence

nije evidentirano

Podaci o izdanju

141

10.10.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija