Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Etika za menadžere (CROSBI ID 743339)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Pupavac, Drago Etika za menadžere. Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2006. 163..

Podaci o odgovornosti

Pupavac, Drago

hrvatski

Etika za menadžere

Spoznaja da se poslovnom etikom može upravljati i tako izravno i bitno utjecati na ugled poduzeća u javnosti razlog je koji je doveo do sve većeg interesa sudionika gospodarskog sustava za poslovnom etikom.. Kodeksi poslovnog ponašanja u poduzećima visokorazvijenih država sve više su pravilo. Sukladno tome, uključivanje hrvatskih poduzeća u suvremene procese globalizacije nameće potrebu prihvaćanja etičkoga ponašanja. Važnost materije o kojoj je riječ u ovom visokoškolskom udžbeniku je prvorazredna i to ne samo sa stajališta menadžera već i cjelokupnog hrvatskog gospodarskog sustava.

poslovna etika ; menadžment

Ovo je prvi pokušaj da se u domaćoj literaturi prezentira etika za menadžere u obliku veleučilišnog udžbenika. Ovaj udžbenik pisan osebujnim stilom potkrepljen je brojnim primjerima iz poslovne prakse i književnosti što ga čini originalnim i iznimno zanimljivim.

engleski

Managerial Ethics

nije evidentirano

bussines ethics ; management

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Rijeka: Veleučilište u Rijeci

163

2006.

nije evidentirano

objavljeno

953-6911-16-7

Povezanost rada

Ekonomija