Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada (CROSBI ID 348706)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šebeković, Karolina Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada / Marić, Vladimir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Šebeković, Karolina

Marić, Vladimir

hrvatski

Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada

U ovom radu analizirane su sorte ječma Rex, Angora, Scarlett, i Barke i njihov utjecaj na promjene parametara slađenja i kvalitetu pivarskog slada.

sorte ječma; slađenje; slad

104/02

engleski

The influence of variety barley on parameters of malting technology and quality of malt

nije evidentirano

variety of barley; malting; malt

nije evidentirano

Podaci o izdanju

73

11.11.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Biotehnologija