izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada (CROSBI ID 348706)
Ocjenski rad | diplomski rad
Šebeković, Karolina
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada / Marić, Vladimir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Šebeković, Karolina
Marić, Vladimir
hrvatski
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada
U ovom radu analizirane su sorte ječma Rex, Angora, Scarlett, i Barke i njihov utjecaj na promjene parametara slađenja i kvalitetu pivarskog slada.
sorte ječma; slađenje; slad
104/02
engleski
The influence of variety barley on parameters of malting technology and quality of malt
nije evidentirano
variety of barley; malting; malt
nije evidentirano
Podaci o izdanju
73
11.11.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove