Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice (CROSBI ID 348584)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Fegeš, Maja
Karlović, Damir
hrvatski
Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice
Provedeno je ispitivanje uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice.Ispitivanje se provelo pri različitim temperaturama, broju okretaja pužnica, količini dodane vode u ekstrudatu i različitoj dobavi suhe tvari pšenične krupice. Cilj je ispitati pri kojim uvjetima ekstruzije će pšenična krupica imati optimalni indeks vezanja vode i indeks topljivosti u vodi.
ekstruzija; pšenična krupica
36/02
engleski
The influence of extrusion cooking conditions on the qualities of wheat semolina extrudate
nije evidentirano
extrusion; wheat semolina
nije evidentirano
Podaci o izdanju
62
30.04.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb