Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice (CROSBI ID 348584)

Ocjenski rad | diplomski rad

Fegeš, Maja Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice / Karlović, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Fegeš, Maja

Karlović, Damir

hrvatski

Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice

Provedeno je ispitivanje uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice.Ispitivanje se provelo pri različitim temperaturama, broju okretaja pužnica, količini dodane vode u ekstrudatu i različitoj dobavi suhe tvari pšenične krupice. Cilj je ispitati pri kojim uvjetima ekstruzije će pšenična krupica imati optimalni indeks vezanja vode i indeks topljivosti u vodi.

ekstruzija; pšenična krupica

36/02

engleski

The influence of extrusion cooking conditions on the qualities of wheat semolina extrudate

nije evidentirano

extrusion; wheat semolina

nije evidentirano

Podaci o izdanju

62

30.04.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija