izvor podataka: crosbi
!
Prženje kikirikija u palminom ulju (CROSBI ID 348573)
Ocjenski rad | diplomski rad
Krajcar, Vesna
Prženje kikirikija u palminom ulju / Štrucelj, Dubravka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Krajcar, Vesna
Štrucelj, Dubravka
hrvatski
Prženje kikirikija u palminom ulju
U ovom radu su ispitivane promjene palminog ulja oleina tijekom prženja kikirikija u industrijskim uvjetima na temperaturi prženja 150º ; C do 160º ; C (uključujući i intervale stajanja ulja na okolišnoj temperaturi).
kikiriki; palmino ulje; prženje; termooksidacija; polarni spojevi
40/02
engleski
Peanuts frying in palm oil
nije evidentirano
peanuts; palm oil/olein; frying; termooxidation; polar compounds
nije evidentirano
Podaci o izdanju
68
26.04.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove