Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323745

Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa


Zuber, Andreja-Đurica
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Naslov
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa
(The production technology of frankfurters with addition of cheese or ketchup emulsion)

Autori
Zuber, Andreja-Đurica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.10

Godina
2003

Stranica
120

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
Hrenovke sa sirom; hrenovke sa kečapom; mesna emulzija; obarene kobasice
(Frankfurters with ketchup; frankfurters with cheese; meat emulsion; coked saisages)

Sažetak
Razrađena je nova ideja izrade emulzije sa sadržajem 30% sira ili kečapa, te ukomponiranja tako stvorene emulzije u mesnu emulziju hrenovki, a da pritom nije narušena početna struktura hrenovke.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
8M/03



POVEZANOST RADA


Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb