Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica (CROSBI ID 348453)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Nežak, Jadranko Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Nežak, Jadranko

Šatović, Viktor

hrvatski

Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica

Ovim radom prikazan je utjecaj dviju različitih starter kultura mikroorganizama i dva različita umjetna ovitka proizvedena na prirodnoj osnovi na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica. Tijekom proizvodnog procesa praćene su mikroklimatske, fizikalno-kemijske i mikrobiološke promjene na uzorcima.

fermentirane kibasice; fizikalo-kemijske i mikrobiološke promjene; ovitci; starter kulture

9M/04

engleski

The effect of casing and starter cultures on ripening process and quality of fermented sausages

nije evidentirano

casing; fermented sausages; starter cultures

nije evidentirano

Podaci o izdanju

26

01.01.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija