Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva (CROSBI ID 348357)

Ocjenski rad | diplomski rad

Bošnjak, Krešimir Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva / Ćurić, Duška (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Bošnjak, Krešimir

Ćurić, Duška

hrvatski

Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva

Cilj rada bio je odrediti najpovoljnije uvjete smrzavanja za nefermentirana, djelomićno fermentirana i fermentirana peciva, ocijeniti promjene koje nastaju kao posljedica smrzavanja i skladištenja istih, te naći najpogodniji način proizvodnje peciva s tehnološkog i ekonomskog stajališta.Uzorci s najmanje izraženim promjenama koje nastaju kao posljedica smrzavanja su nefermentirani uzorci, slijede djelomićno fermentirani, pa potpuno fermentirani.

tijesto; smrzavanje; fermentirano tijesto; nefermentirano tijesto

71/04

engleski

Effects of freezing on the properties of the rolls

nije evidentirano

dough; freezing; fermented dough; unfermented dough

nije evidentirano

Podaci o izdanju

45

14.06.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija