Detekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom (CROSBI ID 348354)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Galić, Ivana
Šatović, Viktor
hrvatski
Detekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom
U ovom radu istraživana je prisutnost Salmonella vrste u mesu i proizvodima od mesa usporedo sa klasičnom metodom kultivacije opisanoj u normi ISO 6579:2002 i dokazom antigena ELISA metodom na uređaju miniVIDAS proivođača bioMerieux iz Francuske.
meso; mesni proizvodi; kultivacija; ELISA; Salmonella
57/04
engleski
Detection of Salmonella sp. in meat and meat products by standard method of cultivation and detection of antigens by ELISA method
nije evidentirano
meat; meat products; cultivation; ELISA; Salmonella
nije evidentirano
Podaci o izdanju
55
14.05.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb