Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Detekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom (CROSBI ID 348354)

Ocjenski rad | diplomski rad

Galić, Ivana Detekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Galić, Ivana

Šatović, Viktor

hrvatski

Detekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom

U ovom radu istraživana je prisutnost Salmonella vrste u mesu i proizvodima od mesa usporedo sa klasičnom metodom kultivacije opisanoj u normi ISO 6579:2002 i dokazom antigena ELISA metodom na uređaju miniVIDAS proivođača bioMerieux iz Francuske.

meso; mesni proizvodi; kultivacija; ELISA; Salmonella

57/04

engleski

Detection of Salmonella sp. in meat and meat products by standard method of cultivation and detection of antigens by ELISA method

nije evidentirano

meat; meat products; cultivation; ELISA; Salmonella

nije evidentirano

Podaci o izdanju

55

14.05.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija