izvor podataka: crosbi
!
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton (CROSBI ID 348324)
Ocjenski rad | diplomski rad
Sipina, Maja
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton / Kovaček, Damir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Sipina, Maja
Kovaček, Damir
hrvatski
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton
U radu je razvijen model za proučavanje i interpretaciju nastanka esterske veze unutar strukture ß-laktona u proteinima pšenične krupice tijekom procesa ekstruzije.
ekstruzija; proteini; laktoni; molekularno modeliranje; FTIR spektroskopija
12/04
engleski
Chemical changes during the extrusion process-ß-lactones
nije evidentirano
extrusion; proteins; lactones; molecular modelling; FTIR spectroscopy
nije evidentirano
Podaci o izdanju
38
01.01.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove