Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton (CROSBI ID 348324)

Ocjenski rad | diplomski rad

Sipina, Maja Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton / Kovaček, Damir (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Sipina, Maja

Kovaček, Damir

hrvatski

Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton

U radu je razvijen model za proučavanje i interpretaciju nastanka esterske veze unutar strukture ß-laktona u proteinima pšenične krupice tijekom procesa ekstruzije.

ekstruzija; proteini; laktoni; molekularno modeliranje; FTIR spektroskopija

12/04

engleski

Chemical changes during the extrusion process-ß-lactones

nije evidentirano

extrusion; proteins; lactones; molecular modelling; FTIR spectroscopy

nije evidentirano

Podaci o izdanju

38

01.01.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Biotehnologija