Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Studija stanja i utvrđivanje imovinskopravnog statusa nekretnina članica Sveučilišta u Zagrebu (CROSBI ID 760739)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Kapović, Zdravko ; Paar, Rinaldo ; Marendić, Ante Studija stanja i utvrđivanje imovinskopravnog statusa nekretnina članica Sveučilišta u Zagrebu // Sveučilište u Zagrebu. 2007.

Podaci o odgovornosti

Kapović, Zdravko ; Paar, Rinaldo ; Marendić, Ante

hrvatski

Studija stanja i utvrđivanje imovinskopravnog statusa nekretnina članica Sveučilišta u Zagrebu

Ovom studijom trebalo je napraviti analizu imovinsko pravnih odnosa sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Analiza je trebala obuhvatiti pitanje posjedništva, odnosno vlasništva nad nekretninama koje sastavnice Sveučilišta u Zagrebu koriste. Temeljem snimljenog stanja, trebalo je za svaku sastavnicu napisati smjernice za rješavanje pitanja posjedništva, odnosno vlasništva nekretnina. Ukoliko dotična sastavnica nije upisana kao posjednik u katastru na nekretninu koju koristi, odnosno uknjižena kao vlasnik u zemljišnoj knjizi, potrebno je pronaći rješenje za upis posjedništva, odnosno za uknjižbu prava vlasništva. Pod nekretninama koje su predmet analize smatraju se svi objekti koje sastavnice koriste, odnosno sva zemljišta na kojima se objekti nalaze, ili zemljišta koja nisu izgrađena a sastavnica ih, na neki način, koristi.

posjednik; vlasnik; analiza

nije evidentirano

engleski

Determination of possessor/owner real estate situation of University of Zagreb constituentos

nije evidentirano

possessor; owner; analisis

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Sveučilište u Zagrebu

2007.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Geodezija