Metoda po Brand-Williamsu (CROSBI ID 35052)
Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad
Podaci o odgovornosti
Piljac Žegarac, Jasenka
hrvatski
Metoda po Brand-Williamsu
U poglavlju je opisana spektrofotometrijska metoda određivanja antioksidacijske/antiradikalske aktivnosti različitih prehrambenih proizvoda biljnog porijekla.
Brand-Williams, DPPH radikal, antioksidacijska aktivnost, spektrofotometrija
nije evidentirano
engleski
Brand-Williams method
nije evidentirano
Brand-Williams, DPPH radical, antioxidant activity, spectrophotometry
nije evidentirano
Podaci o prilogu
908-910-x.
objavljeno
Podaci o knjizi
Metode u molekularnoj biologiji
Ambriović Ristov, Andreja ; Brozović, Anamaria ; Bruvo Mađarić, Branka ; Ćetković, Helena ; Herak, Bosnar, Maja ; Hranilović, Dubravka ; Katušić Hećimović, Silva ; Meštrović Radan, Nevenka ; Mihaljević, Snježana ; Slade, Neda ; Vujaklija, Dušica
Zagreb: Institut Ruđer Bošković
2007.
978-953-6690-72-5