Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača (CROSBI ID 330500)

Ocjenski rad | diplomski rad

Vlašić, Jasminka Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača / Banović, Mara (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Vlašić, Jasminka

Banović, Mara

hrvatski

Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

nije evidentirano

engleski

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

nije evidentirano

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

nije evidentirano

Podaci o izdanju

50

15.07.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano