Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izvještaj o radu Referentnog laboratorija tijekom 2006. godine (CROSBI ID 760616)

Druge vrste radova | izvještaj

Kozarac, Zlatica ; Hršak, Dubravka ; Ćosović, Božena ; Raspor, Biserka Izvještaj o radu Referentnog laboratorija tijekom 2006. godine // Ugovor s Ministarstvom poljprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprava vodnoga gospodarstva. 2006.

Podaci o odgovornosti

Kozarac, Zlatica ; Hršak, Dubravka ; Ćosović, Božena ; Raspor, Biserka

hrvatski

Izvještaj o radu Referentnog laboratorija tijekom 2006. godine

Usluge Referentnog laboratorija (RL), Zavoda za istraživanje mora i okoliša Instituta “ Ruđer Bošković” , za potrebe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprave vodnoga gospodarstva, u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2006. godine, u skladu su s programom i obvezama navedenim u članku 12 Pravilnika o uvjetima koje moraju ispunjavati ovlašteni laboratoriji i s međunarodnim obvezama preuzetim temeljem ratificiranih konvencija (Konvencija o zaštiti i uporabi prekograničnih voda i međunarodnih jezera, Dunavska konvencija, Konvencija o zaštiti Sredozemnog mora od zagađenja i njenog protokola o zaštiti Sredozemnog mora od zagađenja s kopna).

usluge Referentnog laboratorija za ispitivanje voda

nije evidentirano

engleski

Report of the Nationa reference laboratory for the year 2006

nije evidentirano

activities of the National reference laboratory for water testing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Ugovor s Ministarstvom poljprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprava vodnoga gospodarstva

2006.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Geologija