Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Studentsko vrednovanje nastavnih programa u provedbi reforme sveučilišta: primjedbe i prijedlozi u primjeni « ; ; ; Bolonjskog procesa» ; ; ; . (CROSBI ID 531751)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa | međunarodna recenzija

Mardešić, Sandra ; Damiani Einwalter, Ingrid Studentsko vrednovanje nastavnih programa u provedbi reforme sveučilišta: primjedbe i prijedlozi u primjeni « ; ; ; Bolonjskog procesa» ; ; ; . // Evaluacija u nastavi jezika i književnosti Nikšić, Crna Gora, 04.10.2007-05.10.2007

Podaci o odgovornosti

Mardešić, Sandra ; Damiani Einwalter, Ingrid

hrvatski

Studentsko vrednovanje nastavnih programa u provedbi reforme sveučilišta: primjedbe i prijedlozi u primjeni « ; ; ; Bolonjskog procesa» ; ; ; .

S obzirom da je u Hrvatskoj već drugu godinu u tijeku provedba reforme svih sveučilišta odnosno „ Bolonjski proces“ , ukazuje se potreba za vrednovanjem provedbe reforme, nastavnih programa i sustava ECTS bodovanja. Istraživanje je provedeno sa studenatima 1. i 2. godine Talijanistike, odnosno sa studentima koji se po prvi puta susreću sa studijem na fakultetu i onima koji su već stekli određeno iskustvo. Metodom ankete ispitivali smo stavove studentata, postignute rezultate te njihove primjedbe o novom načinu studiranja, načelu semestralnosti, sustavu ECTS bodovanja. Promatrali smo i odnos između očekivanja, stvarnog sticanja znanja i sposobnosti te njihove primjene u budućem radu. Rezultati su pokazali kako postoji još velik broj otvorenih pitanja koje će trebati rješavati u tijeku provedbe same reforme.

reforma; program; ECTS bod

nije evidentirano

engleski

Student evaluation of new univesity programs

nije evidentirano

university; programmes; reform; credits

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

Evaluacija u nastavi jezika i književnosti

predavanje

04.10.2007-05.10.2007

Nikšić, Crna Gora

Povezanost rada

Filologija