izvor podataka: crosbi
!
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija (CROSBI ID 330417)
Ocjenski rad | diplomski rad
Grandov, Maja
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Grandov, Maja
Rade, Desanka
hrvatski
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s različitih lokacija
svojstva maslinovoga ulja; maslina sorte Oblica; prešanje
nije evidentirano
engleski
Properties of olive oil obtained by pressing of Oblica cultivar from different locations
nije evidentirano
olive oil properties; olive cultivar Oblica; pressing
nije evidentirano
Podaci o izdanju
69
07.10.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove