Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Gradsko groblje Poreč, Konačna studija o utjecaju na okoliš (CROSBI ID 760323)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Poropat, Amorino ; Radoičić, Vlasta ; Milotić, Aldo ; Pribetić, Đanfranko Gradsko groblje Poreč, Konačna studija o utjecaju na okoliš // Institut za poljoprivredu i turizam Poreč. 1995.

Podaci o odgovornosti

Poropat, Amorino ; Radoičić, Vlasta ; Milotić, Aldo ; Pribetić, Đanfranko

hrvatski

Gradsko groblje Poreč, Konačna studija o utjecaju na okoliš

Konačna studija o utjecaju na okoliš obrađuje zonu gradskog groblja Poreč. Studija sadrži sedam poglavlja i 40 podpoglavlja. Poglavlja su: Konstatacije i zaključci, Opis šire i uže lokacije, Opis investicije, Pregled mogućih utjecaja na okolinu, Pregled mogućih mjera za smanjenje šteta u okolini, Prijedlog programa praćenja stanja okoline u toku izgradnje i nakon puštanja objekta u upotrebu, Bibliografija, te dodatak sadržaja Prilog studije su 11 tablica, slike zone potresa i pogreba, te sedam crteža. Konačna studija gradskog groblja Poreč utvrdila je činjenično stanje groblja, te prijedlog mjera i smjernica za proširenje istog uz odgovarajuće mjere zaštite okoliša.

Groblje; okoliš

Konačnu studiju o utjecaju na okoliš za gradsko groblje Poreč, prihvatila je i ocijenila Komisija za ocjenu Studije o utjecaju na okoliš, Grad Poreč: klasa 350-01/95-01/87, ur. br. 2167/01-07-96-3 ; Poreč, 24. siječnja, 1995.

engleski

City cementery Poreč, Final study on environment effects

nije evidentirano

Cemetry; Environment

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut za poljoprivredu i turizam Poreč

1995.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arhitektura i urbanizam