Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Gradsko groblje Poreč, Prethodna studija o utjecaju na okoliš (CROSBI ID 760322)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Poropat, Amorino ; Radoičić, Vlasta ; Milotić, Aldo ; Pribetić, Đanfranko Gradsko groblje Poreč, Prethodna studija o utjecaju na okoliš // Institut za poljoprivredu i turizam Poreč. 1994.

Podaci o odgovornosti

Poropat, Amorino ; Radoičić, Vlasta ; Milotić, Aldo ; Pribetić, Đanfranko

hrvatski

Gradsko groblje Poreč, Prethodna studija o utjecaju na okoliš

Prethodna studija o utjecaju na okoliš obrađuje zonu gradskog groblja Poreč. Studija sadrži osam poglavlja i 16 podpoglavlja. Poglavlja su Uvod, Konstatacije i zaključci, Opis šire i uže lokacije, Opis investicije, Pregled mogućih utjecaja na okoliš, Pregled mogućih mjera, Prijedlog programa istraživanja za potrebe konačne studije o utjecaju na okoliš, bibliografija. Prilog studije su dvije tablice i sedam crteža. Gradsko groblje Poreč izgrađeno je 1920. godine i rekonstruirano 1996., a obuhvaća površinu od 1, 26 ha. U razdoblju (1920.-1993.), sahranjeno je 3359 pokojnika.

Groblje; okoliš

Prethodnu studiju o utjecaju na okoliš za gradsko groblje Poreč, prihvatila je i ocijenila Komisija za ocjenu Studije o utjecaju na okoliš, Grad Poreč: klasa 350-01/95-01/87, ur. br. 2167/01-07-96-3 ; Poreč, 24. siječnja, 1995.

engleski

City cementery Poreč final study on environment effects

nije evidentirano

Cemetry; Environment

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut za poljoprivredu i turizam Poreč

1994.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arhitektura i urbanizam