Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Tehnološke operacije - priručnik za predavanja (CROSBI ID 743090)

Druge vrste radova | skripta

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Kuzmanić, Nenad Tehnološke operacije - priručnik za predavanja. Split: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, 2007. 121..

Podaci o odgovornosti

Kuzmanić, Nenad

hrvatski

Tehnološke operacije - priručnik za predavanja

Priručnik predstavlja dopunu predavanjima iz predmeta "Tehnološke operacije", a namjenjen je prvenstveno studentima Stručnog studija kemijske tehnologije Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu. Kako bi se studentima što potpunije razjasnili principi obrađenih operacija, u priručniku su date i temeljne zakonitosti prijenosa količine gibanja, topline i tvari neophodne pri cjelovitijem izučavanju praktičnog izvođenja tehnoloških operacija kemijske i srodnih industrija. Sastavni dio priručnika je i CD na kojem je sadržaj priručnika predstavljen u obliku PowerPoint prezentacija. Animirane prezentacije dodatno će pripomoći studentima u razumijevanju ovog bitnog segmenta kemijskog inženjerstva.

Jedinične operacije kemijske industrije

nije evidentirano

engleski

Unit operations - handbook for lectures

nije evidentirano

Unit operations of chemical industry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Split: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu

121

2007.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Kemijsko inženjerstvo