izvor podataka: crosbi
!
Biološki aktivne masne kiseline u mlijeku i mliječnim proizvodima (CROSBI ID 131858)
Prilog u časopisu | ostalo
Marenjak, Terezija Silvija
Biološki aktivne masne kiseline u mlijeku i mliječnim proizvodima // Mljekarski list, 4 (2007), 34-35-x
Podaci o odgovornosti
Marenjak, Terezija Silvija
hrvatski
Biološki aktivne masne kiseline u mlijeku i mliječnim proizvodima
Ovja članak je osvrt na mogućnosti proizvodnje mlijeka i mesa poželjne nutritivne kvalitete s obzirom na sadržaj masnih kiselina, a vezano uz postojeća načela prevencije bolesti metabolizma i malignih bolesti, s posebnim naglaskom na konjugiranu linolnu kiselinu kao mogućeg markera funkcionalne hrane.
masne kiseline; mlijeko; meso; hrana; zdravlje
nije evidentirano
engleski
Boactive fatty acids in milk and milk products
nije evidentirano
fatty acids; milk; meat; nutrition; health
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove