Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda (CROSBI ID 346707)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Barić, Ivana
Giljanović, Josipa
hrvatski
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda
Rada obrađuje problematiku proizvodnju sladoleda u proizvodnom pogonu, do 49 uposlenika te daje jednu od mogućnosti primjene sustava "analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka" (Hazard Analysis and Critical Control Point-HACCP). nadalje dann je prikaz tehnološkog proces te su utvrđene kritične točke proizvodnje, napravljena je HACCP karta kontrole procesa te dat prikaz sustava pranja i dezinfekcije, prikaz planiranje i organizaciju pranja, plan čišćenja, upute za sanitaciju opreme, izvještaj provedenih postupaka te usporedba HACCP i ISO normu 2200.
osiguranje kvaltete; HACCP; proizvodnja sladoleda
nije evidentirano
engleski
Quality assurance application in ice-cream manufacturing
nije evidentirano
quality assurance; HACCP; ice-creme manufacturing
nije evidentirano
Podaci o izdanju
57
29.09.2006.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu
Split