Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda (CROSBI ID 346707)

Ocjenski rad | diplomski rad

Barić, Ivana Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda / Giljanović, Josipa (mentor); Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2006

Podaci o odgovornosti

Barić, Ivana

Giljanović, Josipa

hrvatski

Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda

Rada obrađuje problematiku proizvodnju sladoleda u proizvodnom pogonu, do 49 uposlenika te daje jednu od mogućnosti primjene sustava "analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka" (Hazard Analysis and Critical Control Point-HACCP). nadalje dann je prikaz tehnološkog proces te su utvrđene kritične točke proizvodnje, napravljena je HACCP karta kontrole procesa te dat prikaz sustava pranja i dezinfekcije, prikaz planiranje i organizaciju pranja, plan čišćenja, upute za sanitaciju opreme, izvještaj provedenih postupaka te usporedba HACCP i ISO normu 2200.

osiguranje kvaltete; HACCP; proizvodnja sladoleda

nije evidentirano

engleski

Quality assurance application in ice-cream manufacturing

nije evidentirano

quality assurance; HACCP; ice-creme manufacturing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

57

29.09.2006.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu

Split

Povezanost rada

Kemija