The chemical composition and volatile aglycones antioxidant capacity of spice plants basil(Ocimum basilicum L.), laurel (Laurus nobilios L.) and clove (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry) (CROSBI ID 526582)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Politeo, Olivera ; Jukić, Mila ; Miloš, Mladen
engleski
The chemical composition and volatile aglycones antioxidant capacity of spice plants basil(Ocimum basilicum L.), laurel (Laurus nobilios L.) and clove (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry)
U radu je prikazano istraživanje kemijskog sastava i antioksidacijksog učinka hlapljivih aglikona začinskih biljaka bosiljka (Ocimum basilicum L.), lovora (Laurus nobilios L.) i klinčića (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry)
Antioxidants; biologic activity; essential oil
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
176-x.
2007.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Vasić-Rački Đurđa
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Kemija u industriji
978-953-6894-29-1
Podaci o skupu
XX Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera,
poster
26.02.2007-01.03.2007
Zagreb, Hrvatska