Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

The chemical composition and volatile aglycones antioxidant capacity of spice plants basil(Ocimum basilicum L.), laurel (Laurus nobilios L.) and clove (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry) (CROSBI ID 526582)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Politeo, Olivera ; Jukić, Mila ; Miloš, Mladen The chemical composition and volatile aglycones antioxidant capacity of spice plants basil(Ocimum basilicum L.), laurel (Laurus nobilios L.) and clove (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry) // XX. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Vasić-Rački Đurđa (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Kemija u industriji, 2007. str. 176-x

Podaci o odgovornosti

Politeo, Olivera ; Jukić, Mila ; Miloš, Mladen

engleski

The chemical composition and volatile aglycones antioxidant capacity of spice plants basil(Ocimum basilicum L.), laurel (Laurus nobilios L.) and clove (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry)

U radu je prikazano istraživanje kemijskog sastava i antioksidacijksog učinka hlapljivih aglikona začinskih biljaka bosiljka (Ocimum basilicum L.), lovora (Laurus nobilios L.) i klinčića (Syzygium aromaticum L. Merill et Perry)

Antioxidants; biologic activity; essential oil

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

176-x.

2007.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Vasić-Rački Đurđa

Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Kemija u industriji

978-953-6894-29-1

Podaci o skupu

XX Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera,

poster

26.02.2007-01.03.2007

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

Kemija