Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 28835

Umjesto predgovora o prošlosti Osijeka - poziv na razmišljanje kako iskustvom i vizijom do agende za Osijek u 21. stoljeću


Singer, Slavica
Umjesto predgovora o prošlosti Osijeka - poziv na razmišljanje kako iskustvom i vizijom do agende za Osijek u 21. stoljeću // Gospodarstvo Osijeka 1196-1996. / Singer, Slavica (ur.).
Osijek: Poglavarstvo grada Osijeka, 1998. str. 7-11


Naslov
Umjesto predgovora o prošlosti Osijeka - poziv na razmišljanje kako iskustvom i vizijom do agende za Osijek u 21. stoljeću
(Instead of the foreword on Osijek's history - How using experience and vision build the agenda for Osijek of 21st century)

Autori
Singer, Slavica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, ostalo

Knjiga
Gospodarstvo Osijeka 1196-1996.

Urednik/ci
Singer, Slavica

Izdavač
Poglavarstvo grada Osijeka

Grad
Osijek

Godina
1998

Raspon stranica
7-11

Ključne riječi
Vizija, iskustvo, Porter
(Vision, experience, Porter)

Sažetak
Gospodarska prošlost Osijeka prepuna je primjera o postojanja čestih raskoraka između pojedinih inicijativa i umreženosti važnih razvojnih činitelja, ali isto tako i o postojanju kvalitetne razine pojedinih razvojnih činitelja u pojedinim razvojnim razdobljima ili u pojedinim gospodarskim djelatnostima. Možemo li učiniti da Osijek uđe u 21. st. s vizijom koja će postati razlog ostanka u gradu onima koji su ovdje i razlog dolaska pametnih, poduzetnih i dobrih ljudi.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
EkonomijaPOVEZANOST RADA


Projekt / tema
010001

Ustanove
Ekonomski fakultet, Osijek

Autor s matičnim brojem:
Vjekoslava Singer, (57461)