Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Korekcija koridora Jadranske željeznice u skladu s Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Dugopolje (CROSBI ID 759664)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Marušić, Dušan ; Stazić, Tatjana Korekcija koridora Jadranske željeznice u skladu s Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Dugopolje // Građevinsko-arhitektonski fakultet Sveučilišta u Splitu. 2006.

Podaci o odgovornosti

Marušić, Dušan ; Stazić, Tatjana

hrvatski

Korekcija koridora Jadranske željeznice u skladu s Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Dugopolje

Prostornim planom Splitsko-dalmatinske županije predložen je tehnički moguć koridor Jadranske željeznice s ciljem čuvanja površine potrebne ovoj prometnici. Izradom Izmjena i dopuna prostornog plana Općine Dugopolje utvrđeno je da koridor Jadranske željeznice presijeca poduzetničku zonu Podi-zapad. Korekcija željezničkog koridora napravljena je na način da se očuvaju elemnti trase koji udovoljavaju zahjtjevima brze magistralne pruge. Lokacija predviđene postastaje na području Općine Dugopolje, kao i njen visinski položaj preciznije bi se odredili u daljnjim fazama projektriranja Jadranske željeznice.

koridor Jadranske željeznice; prostorno palnski dokument; Općina Dugopolje; poduzetnička zona

nije evidentirano

engleski

Modification of Adriatic railway line coridor according to Amendments to the Phisical planning documents of Municipality of Dugopolje

nije evidentirano

Adratic railway route; phisical planning documents; Municipality of Dugopolje; entrepreneurial zones

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Građevinsko-arhitektonski fakultet Sveučilišta u Splitu

2006.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo