Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda (CROSBI ID 346058)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Uršulin-Trstenjak, Natalija Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda / Vahčić, Nada (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006

Podaci o odgovornosti

Uršulin-Trstenjak, Natalija

Vahčić, Nada

hrvatski

Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda

Cilj ovog magistarskog rada je uvođenje HACCP sustava kroz analizu opasnosti, identifikaciju kritičnih kontrolnih točaka i definiranje kontrolnih mjera u svim koracima proizvodnog procesa i primjene njegove učinkovitosti tijekom 12 mjeseci preko niza mikrobioloških analiza koje govore o prisutnosti ili odsutnosti patogenih mikroorganizama i samim time o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda polutrajnih kobasica – « ; ivanečki jeger» ; . Rezultati do kojih se došlo istraživanjem osiguravaju proizvodnju sigurne hrane što je danas cilj svake prehrambene industrije i uvjet izlaska naših proizvoda na svjetsko tržište.

HACCP; mesna industrija; kritična kontrolna točka (CCP)

nije evidentirano

engleski

Hazard analysis and system of ensuring appropriate health levels of semi-durable sausage products

nije evidentirano

HACCP; meat industry; critical control point

nije evidentirano

Podaci o izdanju

128

20.07.2006.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija