Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Hidrauličko i biokemijsko opterećenje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Požegi (CROSBI ID 759595)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Sipos, Laszlo ; Markić, Marinko ; Ignjatić Zokić, Tatjana ; Župan, Mario ; Zokić, Nikša ; Plenković, Lili Hidrauličko i biokemijsko opterećenje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Požegi // Fakultet kemijskog inženjeratva i tehnologije. 2005.

Podaci o odgovornosti

Sipos, Laszlo ; Markić, Marinko ; Ignjatić Zokić, Tatjana ; Župan, Mario ; Zokić, Nikša ; Plenković, Lili

hrvatski

Hidrauličko i biokemijsko opterećenje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Požegi

Planira se izrada projektne dokumentacije za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Požege. Radi utvrđivanja kakvoće otpadnih voda koji će se predvidivo pročišćavati, pristupilo se ispitivanjima količine i kakvoće otpadnih voda na glavnom kolektoru grada Požege. Provedeno kroz četiri tjedna uzimanje i analiza dnevnih i dvosatnih kompozitnih uzoraka otpadnih voda. Izmjereni podaci o količinama i kakvoći otpadnih voda temelj su za izračunavanje vrijednosti T(95/15) istraživanih pokazatelja, tj. definiranje ulaznih podataka za proračun uređaja za pročišćavanje otpadnih voda sukladno preporukama ATV.

otpadna voda; obrada

nije evidentirano

engleski

Hydraulic and biochemical load of wastewater plant in Požega

nije evidentirano

waste water; treatement

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Fakultet kemijskog inženjeratva i tehnologije

2005.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Kemijsko inženjerstvo