Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

The Effect of Processing Conditions on Minor Constituents of Pumpkin Seed Oil (CROSBI ID 523995)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Neđeral Nakić, Sandra ; Škevin, Dubravka ; Rade, Desanka The Effect of Processing Conditions on Minor Constituents of Pumpkin Seed Oil // 2nd Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries. 2006

Podaci o odgovornosti

Neđeral Nakić, Sandra ; Škevin, Dubravka ; Rade, Desanka

engleski

The Effect of Processing Conditions on Minor Constituents of Pumpkin Seed Oil

The Effect of Processing Conditions on Minor Constituents of Pumpkin Seed Oil

pumpkin seed oil; minor constituents; oxidative stability

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2006.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

2nd Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries

Podaci o skupu

2nd Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries

poster

15.10.2006-18.10.2006

Saltillo, Meksiko

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija