Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

"Mnogi žele djece, a mnogi ne'': Istraživanje predodžbi o djeci i djetinjstvu zapisanih u Zborniku za narodni život i običaje i rukopisnim zbirkama Odsjeka za etnologiju HAZU u Zagrebu na primjeru sjeverozapadne Hrvatske u razdoblju od kraja XIX. stoljeća do 1941. (CROSBI ID 759461)

Druge vrste radova | rukopis

Polonijo, Ivana "Mnogi žele djece, a mnogi ne'': Istraživanje predodžbi o djeci i djetinjstvu zapisanih u Zborniku za narodni život i običaje i rukopisnim zbirkama Odsjeka za etnologiju HAZU u Zagrebu na primjeru sjeverozapadne Hrvatske u razdoblju od kraja XIX. st. 2008.

Podaci o odgovornosti

Polonijo, Ivana

hrvatski

"Mnogi žele djece, a mnogi ne'': Istraživanje predodžbi o djeci i djetinjstvu zapisanih u Zborniku za narodni život i običaje i rukopisnim zbirkama Odsjeka za etnologiju HAZU u Zagrebu na primjeru sjeverozapadne Hrvatske u razdoblju od kraja XIX. stoljeća do 1941.

Rad se bavi predodžbama o djeci i djetinjstvu zapisanima u Zborniku za narodni život i običaje i rukopisnim zbirkama Odsjeka za etnologiju HAZU u Zagrebu na primjeru sjeverozapadne Hrvatske u razdoblju od kraja XIX. stoljeća do 1941.

predodžbe o djeci i djetinjstvu ; ZbNŽO ; HAZU ; sjeverozapadna Hrvatska

nije evidentirano

engleski

"Many do want children, but many don't": The Concepts of Children and Childhood in the Journal of Folk Life and Customs and manuscript collections of the Croatian Academy of Arts and Sciences Ethnology Archive - the Example of Northwestern Croatia from the end of the 19th century until 1941

nije evidentirano

images of children and childhood ; ZbNŽO ; Croatian Academy of Sciences and Arts ; Northwestern Croatia

nije evidentirano

Podaci o izdanju

2008.

nije evidentirano

objavljeno

1330-3627

Povezanost rada

Etnologija i antropologija