Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju (CROSBI ID 345838)

Ocjenski rad | diplomski rad

Brlečić, Ivana Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006

Podaci o odgovornosti

Brlečić, Ivana

Rade, Desanka

hrvatski

Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju

Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju

bučina koštica; bučino ulje; prešanje; steroli; skvalen

nije evidentirano

engleski

The influence of processing conditions of pumpkin seed on non-triacylglycerol compounds in oil

nije evidentirano

pumpkin seed; pumpkin seed oil; pressing; sterols; squalene

nije evidentirano

Podaci o izdanju

59

10.07.2006.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija