izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju (CROSBI ID 345838)
Ocjenski rad | diplomski rad
Brlečić, Ivana
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006
Podaci o odgovornosti
Brlečić, Ivana
Rade, Desanka
hrvatski
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju
bučina koštica; bučino ulje; prešanje; steroli; skvalen
nije evidentirano
engleski
The influence of processing conditions of pumpkin seed on non-triacylglycerol compounds in oil
nije evidentirano
pumpkin seed; pumpkin seed oil; pressing; sterols; squalene
nije evidentirano
Podaci o izdanju
59
10.07.2006.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove