izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice (CROSBI ID 345835)
Ocjenski rad | diplomski rad
Saftić, Viktor
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006
Podaci o odgovornosti
Saftić, Viktor
Rade, Desanka
hrvatski
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice
bučina koštica; bučino ulje; prešanje; skvalen; steroli
NEDOSTAJE SAŽETAK. MOLIMO DOPUNITI SA NEKOLIKO REČENICA, OPISATI SADRŽAJ RADA.
engleski
The influence of pressing conditions on characteristics of oil from ordinary pumpkin seeds and naked pumpkin seeds
nije evidentirano
pumpkin seed; pumpkin seed oil; pressing; squalene; sterols
nije evidentirano
Podaci o izdanju
49
01.06.2006.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove