Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice (CROSBI ID 345835)

Ocjenski rad | diplomski rad

Saftić, Viktor Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006

Podaci o odgovornosti

Saftić, Viktor

Rade, Desanka

hrvatski

Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice

Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice

bučina koštica; bučino ulje; prešanje; skvalen; steroli

NEDOSTAJE SAŽETAK. MOLIMO DOPUNITI SA NEKOLIKO REČENICA, OPISATI SADRŽAJ RADA.

engleski

The influence of pressing conditions on characteristics of oil from ordinary pumpkin seeds and naked pumpkin seeds

nije evidentirano

pumpkin seed; pumpkin seed oil; pressing; squalene; sterols

nije evidentirano

Podaci o izdanju

49

01.06.2006.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija