Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju (CROSBI ID 345820)

Ocjenski rad | diplomski rad

Ivaci, Hrvoje Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju / Štrucelj, Dubravka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005

Podaci o odgovornosti

Ivaci, Hrvoje

Štrucelj, Dubravka

hrvatski

Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju

U radu se opisuje utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju.

bučino ulje; masne kiseline; tokoferol

nije evidentirano

engleski

Impact of processing conditions of pumpkin seed on fatty acid and tocopherol content in pumpkin seed oil

nije evidentirano

pumpkin seed oil; fatty acids; tocopherols

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51

24.10.2005.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija