izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju (CROSBI ID 345820)
Ocjenski rad | diplomski rad
Ivaci, Hrvoje
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju / Štrucelj, Dubravka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005
Podaci o odgovornosti
Ivaci, Hrvoje
Štrucelj, Dubravka
hrvatski
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju
U radu se opisuje utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju.
bučino ulje; masne kiseline; tokoferol
nije evidentirano
engleski
Impact of processing conditions of pumpkin seed on fatty acid and tocopherol content in pumpkin seed oil
nije evidentirano
pumpkin seed oil; fatty acids; tocopherols
nije evidentirano
Podaci o izdanju
51
24.10.2005.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove