Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

SUSTAV KONSTRUKCIJA 'BIJELI STROP' - Prirucnik za projektiranje, proizvodnju, izvodnjenje i demontazu (CROSBI ID 750370)

Druge vrste radova | popularni rad

Mihanović, Ante SUSTAV KONSTRUKCIJA 'BIJELI STROP' - Prirucnik za projektiranje, proizvodnju, izvodnjenje i demontazu // Gradjevinski fakultet Split. 1999.

Podaci o odgovornosti

Mihanović, Ante

hrvatski

SUSTAV KONSTRUKCIJA 'BIJELI STROP' - Prirucnik za projektiranje, proizvodnju, izvodnjenje i demontazu

Prirucnik sadrzi tehnicke podatke o sustavu konstrukcija BIJELI STROP i svim njegovim dijelovima. Izlozene su metode proracuna, te dane tabele i dijagrami za faze montaze i konacnog stanja konstrukcije i njenih dijelova. Prikazani su prateci detalji za stubista, otvore u plocama, krovne strehe, sljemena, grebene, uvale, svjetlarnike i kanale ze vodu. Prikazani su postupci proizvodnje s potrebnim uredjajima i oplatama. Izlozene su upute za gotove sve faze postavljanja konstrukcije na gradilistima. Obrazlozeni su nacini zavrsne obrade medjukatnih konstrukcija i krovnih konstrukcija.

prirucnik; projektiranje; proizvodnja; montaza; ploca; stubiste; krov; demontaza

nije evidentirano

engleski

Structural system WHITE SLAB - Manual for designeing, prefabrication, casting and removeing

nije evidentirano

manual; designeing; production; casting; slab; stairs; roof; lightweight

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Gradjevinski fakultet Split

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo