Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Može li se tvrditi da je organizirana palijativna skrb indikator povećanja kvalitete zdravstvene ustanove? (CROSBI ID 33167)

Prilog u knjizi | stručni rad

Mustajbegović, Jadranka ; Šklebar, Ivan Može li se tvrditi da je organizirana palijativna skrb indikator povećanja kvalitete zdravstvene ustanove? // Palijativna skrb u Hrvatskoj i svijetu : sažeci i članci s Prvog kongresa palijativne skrbi Hrvatske 2006. i Petog simpozija hospicija i palijativne skrbi 2004. / Jušić, Anica (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora, 2006. str. 32-35-x

Podaci o odgovornosti

Mustajbegović, Jadranka ; Šklebar, Ivan

hrvatski

Može li se tvrditi da je organizirana palijativna skrb indikator povećanja kvalitete zdravstvene ustanove?

Palijativna skrb može imati izrazito aktivan oblik zdravstvene skrbi koji u nekim slučajevima može biti jednak intenzivnoj skrbi. Zajedno s rekonstrukcijom i nadogradnjom sustava zdravstvenih ustanova na bolničko liječenje kako bi se smanjila mogućnost ponovnog nepotrebnog povratka bolesnika u bolnicu, predstavlja temeljne pokazatelje visoke kvalitete zdravstvene skrbi.

palijativna skrb, kvaliteta zdravstvene skrbi

nije evidentirano

engleski

Can we declare that paliative care organized in the hospital is the indicator of the increased quality of health care?

nije evidentirano

paliative care, quality of health care

nije evidentirano

Podaci o prilogu

32-35-x.

objavljeno

Podaci o knjizi

Palijativna skrb u Hrvatskoj i svijetu : sažeci i članci s Prvog kongresa palijativne skrbi Hrvatske 2006. i Petog simpozija hospicija i palijativne skrbi 2004.

Jušić, Anica

Zagreb: Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora

2006.

953-98783-3-0

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita