Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac (CROSBI ID 345012)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kišević, Mak Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac / Voća, Neven (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Kišević, Mak

Voća, Neven

hrvatski

Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac

Ovom diplomskom radu je svrha prećenje sadržaja škroba u svrhu bolje proizvodnje sirovine za neprehrambeni lanac. Uvođenjem "cooking" postupka, odnosno "cooking" postupkom i sušenjem zrna kukuruza neposredno nakon ubiranja, smanjili bi se troškovi za jedno sušenje i ubrzao cijeli proces. Ispitati će se koliki utjecaj ima "cooking" postupak na brzinu sušenja i na količinu škroba u zrnu kukuruza.

cooking postupak; kukuruz; etanol

nije evidentirano

engleski

Hydrothermal "cooking" treatmant of corn kernel for non-food chain

nije evidentirano

cooking procedure; corn; ethanol

nije evidentirano

Podaci o izdanju

61

23.01.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)