Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac (CROSBI ID 345012)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Kišević, Mak
Voća, Neven
hrvatski
Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac
Ovom diplomskom radu je svrha prećenje sadržaja škroba u svrhu bolje proizvodnje sirovine za neprehrambeni lanac. Uvođenjem "cooking" postupka, odnosno "cooking" postupkom i sušenjem zrna kukuruza neposredno nakon ubiranja, smanjili bi se troškovi za jedno sušenje i ubrzao cijeli proces. Ispitati će se koliki utjecaj ima "cooking" postupak na brzinu sušenja i na količinu škroba u zrnu kukuruza.
cooking postupak; kukuruz; etanol
nije evidentirano
engleski
Hydrothermal "cooking" treatmant of corn kernel for non-food chain
nije evidentirano
cooking procedure; corn; ethanol
nije evidentirano
Podaci o izdanju
61
23.01.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb