Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Modeli odlučivanja (CROSBI ID 741058)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Brajdić, Igor Modeli odlučivanja / - (ur.). Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 1998. 386..

Podaci o odgovornosti

Brajdić, Igor

-

hrvatski

Modeli odlučivanja

Ova knjiga nastoji dati potpuniji odgovor na sljedeća pitanja: 1. Što se sve shvaća pod pojmom modeli odluivanja, kao sastavnog dijela toerije odlučivanja? 2. Postoji li problem inkompatibilnosti modernog pristupa poslovnom odlučivanju i šire managementa, s jedne strane te znanstvenih metoda odlučivanja s druge strane? Ako postoji takav problem , je li uzrok u teoriji odlučivanja i managementa, u samim managerima, značajkama znanstvenihmetoda odlučivanja, ili u nečem drugom? Većina iznesenih razloga u ovoj knjizi nastoji potkrijepiti i rezultatima raznih istraživanja. No, i u slučaju da se razlozi postae samo kao pretpostavka, postoji opravdani razlog da se pitanje što sve čini modele odlučivanja, te odnosa moderne teorije odlučivanja i managementa i znanstvenih metoda odlučivanja detaljnije istraži.

nije evidentirano

nije evidentirano

engleski

Decision models

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci

386

1998.

nije evidentirano

objavljeno

953-6198-17-7

Povezanost rada

Ekonomija