Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izvješće o rezultatima arheoloških istraživanja na lokalitetu "Sjenjak" u Novoj Bukovici kod Slatine tijekom 2006. godine (CROSBI ID 758737)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Kovačević, Saša Izvješće o rezultatima arheoloških istraživanja na lokalitetu "Sjenjak" u Novoj Bukovici kod Slatine tijekom 2006. godine // U Institutu za arheologiju. 2006.

Podaci o odgovornosti

Kovačević, Saša

hrvatski

Izvješće o rezultatima arheoloških istraživanja na lokalitetu "Sjenjak" u Novoj Bukovici kod Slatine tijekom 2006. godine

Ovogodišnja istraživanja, koja su trajala od 04/09/2005. do 21/09/2006. g., nastavljena su na k.č. br. 195/2 k.o. Gornja Bukovica. Otkriveno je novih 203.5 kvadratnih metara lokaliteta, te sada ukupni istraženi dio lokaliteta iznosi 2306 metara kvadratnih. Uz ostale nalaze, otkriveni su ostaci kasnolatenska nadzemnog objekta nepravilnog tlocrta koji se u preliminarnim izvješćima objašnjava kao mogući tor za držanje stoke. Ukupan broj kasnolatenskih nadzemnih objekata sada iznosi 6.

Izvješće; arheološka istraživanja; Nova Bukovica-Sjenjak; 2006.

nije evidentirano

engleski

Report on archaeological excavations at the site "Sjenjak" in Nova Bukovica near Slatina in year 2006.

nije evidentirano

Report; archaeological investigations; Nova Bukovica-Sjenjak; 2006

nije evidentirano

Podaci o izdanju

U Institutu za arheologiju

2006.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arheologija