Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Osnove senzorske procjene hrane (CROSBI ID 742713)

Urednička knjiga | udžbenik | domaća recenzija

• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )

Osnove senzorske procjene hrane / Mandić, Milena L (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006

Podaci o odgovornosti

Mandić, Milena L ; Perl Pirički, Antonija

Mandić, Milena L

hrvatski

Osnove senzorske procjene hrane

Kao znanost senzorska je analiza hrane u proteklih 60-ak godina doživjela više uspona i padova. Međutim, zadnjih 15-ak godina, globalizacijom tržišta u Europi, pridaje joj se neviđeno značenje. Neminovno je da će sličnu sudbinu doživjeti i u nas, jer će svatko tko drži do napretka poduzeća, malog, srednjeg ili velikoga, podržati uvođenje i provođenje senzorske analize. Za studente, koji će se uključiti, ili su već uključeni u prehrambenu industriju, bitno je da su informirani i da pozitivne pomake prenose dalje.

senzorska procjena ; hrana

nije evidentirano

engleski

Basis of sensory evaluation of food

nije evidentirano

sensory evaluation ; food

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2006.

953-7005-06-2

96

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija