Osnove senzorske procjene hrane (CROSBI ID 742713)
Urednička knjiga | udžbenik | domaća recenzija
• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )
Podaci o odgovornosti
Mandić, Milena L ; Perl Pirički, Antonija
Mandić, Milena L
hrvatski
Osnove senzorske procjene hrane
Kao znanost senzorska je analiza hrane u proteklih 60-ak godina doživjela više uspona i padova. Međutim, zadnjih 15-ak godina, globalizacijom tržišta u Europi, pridaje joj se neviđeno značenje. Neminovno je da će sličnu sudbinu doživjeti i u nas, jer će svatko tko drži do napretka poduzeća, malog, srednjeg ili velikoga, podržati uvođenje i provođenje senzorske analize. Za studente, koji će se uključiti, ili su već uključeni u prehrambenu industriju, bitno je da su informirani i da pozitivne pomake prenose dalje.
senzorska procjena ; hrana
nije evidentirano
engleski
Basis of sensory evaluation of food
nije evidentirano
sensory evaluation ; food
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2006.
953-7005-06-2
96
objavljeno