Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Stručna podloga za izradu Pravilnika o korištenju i zaštiti samoniklih farmaceutski i prehrambeno iskoristivih biljnih vrsta (CROSBI ID 758595)

Druge vrste radova | stručna ekspertiza

Šugar, Ivan ; Brkić, Dragomir ; Ružanović, Zlatko ; Partl, Anamarija ; Hazler Pilepić, Kroata Stručna podloga za izradu Pravilnika o korištenju i zaštiti samoniklih farmaceutski i prehrambeno iskoristivih biljnih vrsta // Ministarstvo zaštite okoliša i prostornog uređenja. 2001.

Podaci o odgovornosti

Šugar, Ivan ; Brkić, Dragomir ; Ružanović, Zlatko ; Partl, Anamarija ; Hazler Pilepić, Kroata

hrvatski

Stručna podloga za izradu Pravilnika o korištenju i zaštiti samoniklih farmaceutski i prehrambeno iskoristivih biljnih vrsta

Ova Stručna podloga za izradbu Pravilnika o korištenju i zaštiti samoniklih farmaceutski i prehrambeno iskoristivih biljnih vrsta sadrži preko 400 samoniklih biljnih vrsta hrvatske flore, i to je prvi i najcjelovitiji popis farmaceutski relevantnih biljnih vrsta koje su, upravo zbog svoga značenja, potencijalno ugrožene, te je bilo važno obilježiti ih i predložiti mjere za njihovu zaštitu.

samonikle farmaceutski važne biljne vrste Hrvatske; samonikle prehrambeno važne biljne vrste Hrvatske

nije evidentirano

engleski

Framework for the Regulations of exploatation and protection of autochthonous medicinal and food plant species

nije evidentirano

autochthonous medicinal and food plant species

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Ministarstvo zaštite okoliša i prostornog uređenja

2001.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Biologija